's-Hertogenbosch,
24
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Allsecur heeft beste website onder autoverzekeraars

Den Bosch, 24 september 2012 – Allsecur.nl scoort hoog bij het jaarlijkse online gebruikersonderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau WUA!. Allsecur laat Independer.nl achter zich en verhuist van de 43e naar de 19e plek. De Top 100 beste websites 2012 is gebaseerd op 13.381 websitebeoordelingen van 2.090 respondenten.

De respondenten bekijken de website kritisch op onder meer gebruiksvriendelijkheid, eerste indruk, webimago, kwaliteit, vertrouwen, informatiewaarde en vormgeving. De gemiddelde score die hieruit rolt, geeft de Web Performance Score weer. Deze score vormt de basis voor de Top 100 Websites 2012. Allsecur wordt beloond met het cijfer 7.

Johan Van den Neste, marketingmanager Allsecur autoverzekeringen: “We zijn erg blij met deze score, maar het kan altijd beter. Onze website is onlangs zelfs nog aangescherpt. Wij leren van onze klant dat de website nog gebruikersvriendelijker, helderder en informatiever kan. Deze onafhankelijke waardering is voor ons een goede stimulans om aan kwaliteit te blijven werken!”