's-Hertogenbosch,
21
maart
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Allsecur meest gekozen autoverzekering 2011

Allsecur Independer award persbericht
 

Allsecur meest gekozen autoverzekeraar op Independer.nl

De Independer.nl Award 2011 voor de meest populaire autoverzekeraar is dit jaar gewonnen door Allsecur. Na Allsecur werd Budgio Verzekeringen het meest gekozen, gevolgd door verzekeraar Bruns ten Brink.

De top tien meest gekozen autoverzekeraars op vergelijkingssite Independer.nl ziet er als volgt uit:

Allsecur foto ontvangst independer award

Bij Independer.nl kunnen bezoekers meer dan 100 autoverzekeringen vergelijken op prijs, kwaliteit en dienstverlening. Na het invullen van enkele gegevens over zichzelf en de auto krijgt de bezoeker een overzicht van verzekeringen die qua prijs en kwaliteit het beste aansluiten bij zijn situatie. Allsecur kwam in het vergelijkend overzicht lang niet altijd als eerste naar voren, maar werd door consumenten wel het vaakst gekozen. Blijkbaar heeft de consument relatief vaak een voorkeur voor Allsecur en is het afsluitproces goed geregeld. Vorig jaar werd Budgio Verzekeringen het meest gekozen op Independer.nl, gevolgd door Onna-Onna en Allsecur.

“Het totaalproduct van Allsecur spreekt de Independer.nl klanten blijkbaar erg aan: een aansprekend product, een hoog klantcijfer (gemiddeld 8,2) en de Independer.nl Garantie. De winnende combinatie van dit jaar”, aldus Jan-Willem Broekx, manager Autoverzekeringen bij Independer.nl.
“Dat Allsecur als winnaar uit de bus komt, toont aan dat consumenten kiezen voor de kwaliteit en scherpe prijs van de Allsecur.nl autoverzekering. Allsecur is al een paar keer in de prijzen gevallen bij diverse vergelijkingssites, maar deze prijs van Independer.nl is extra belangrijk voor ons”, zegt Johan Van den Neste van Allsecur.