's-Hertogenbosch,
12
april
2016
|
22:00
Europe/Amsterdam

Broers Coronel verrassen 10-jarige scholier

Samenvatting

De spreekbeurt van de 10-jarige Sebastiaan van een openbare basisschool in Bleiswijk, kreeg een unieke wending. Sebastiaan stuurde Allsecur een e-mail met de vraag naar materiaal over de Dakar-rally. Naast promotiemateriaal van de Dakar stuurde Allsecur ook het raceduo Tim en Tom naar Bleiswijk. Na zijn presentatie over de Dakar rally stonden de tweelingbroers Coronel ineens live in de klas.   

Bleiswijk, 12 april 2016 - Dat Tim en Tom Coronel nog steeds on tour zijn bewijst het bezoek van de twee heren aan de Anne Frankschool in Bleiswijk. De 10-jarige scholier Sebastiaan is groot fan van de Dakar-rally en het raceduo Tim en Tom Coronel. Daarom hield hij zijn spreekbeurt over de Dakar. Nietsvermoedend vertelde hij zijn klasgenoten over de Dakar waarna de de Coronels ineens langskwamen.

Tom Coronel: 'Toen de vraag van Allsecur bij mij binnenkwam was ik meteen enthouasiast. Een kind verrassen, daar werken wij altijd graag aan mee. Kinderen zijn onze toekomst. Mijn gewonnen bekers geef ik ook altijd weg aan kinderen. Die glimmende ogen van die kleine rakkers zijn onbetaalbaar.'

Het bezoek sloot af op het schoolplein waar de heuse Dakar buggy stond.