's-Hertogenbosch,
27
november
2015
|
11:55
Europe/Amsterdam

Feestje voor Bob

Veilig Verkeer Nederland beloont samen met partner Allsecur Bob’s van Nederland

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en partner Allsecur nodigen tien Bob’s uit om een avond zorgeloos te feesten. Op de Facebookpagina van Radio 538 kunnen vrienden vanaf vandaag 12.00 uur hun favoriete Bob taggen en aangeven waarom hun Bob een feestje verdient. Tien van hen zijn op 19 december eregast op 538JingleBall 2015, hét eindejaars dance-event van Radio 538. En deze keer hoeven zij niet te rijden: ze worden thuisgebracht door Rent A Bob.

De Bob-campagne loopt al 14 jaar in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat 96 procent van Nederlanders bekend is met de term BOB. De meeste mensen zijn het eens met de campagneboodschap; 91 procent van de Nederlanders vindt het vanzelfsprekend dat je niet drinkt als je nog moet autorijden. En vrijwel iedereen met een auto en rijbewijs, is weleens Bob geweest. Duidelijke afspraken zijn daarbij wenselijk: driekwart van de automobilisten spreekt van tevoren af wie de Bob is. [1]

Veilig Verkeer Nederland en Allsecur vonden het de hoogste tijd om de nuchtere helden te belonen voor hun verantwoorde gedrag. En hoe kan dat beter dan hen een keer een avondje vrij te geven als Bob? VVN en Allsecur nodigen tien Bob’s uit voor 538JingleBall op 19 december de Ziggo Dome. De uitverkorenen mogen drie vrienden meenemen naar het uitverkochte dance-event. De Bob’s komen met hun eigen auto en worden daarmee na afloop naar huis gebracht door een professionele Bob van Rent A Bob.

VVN-directeur Felix Cohen over de actie: “Onze promotieteams bezoeken jaarlijks 40 grote evenementen waar zij de Bob’s belonen. Jaarlijks nemen wij ruim 100.000 blaastesten af en delen we sleutelhangers uit aan degenen die 0,0 promille blazen. Al deze Bob’s pakken hun verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat hun vrienden en vriendinnen weer veilig thuis komen. Voor de bijdrage, die zij leveren aan verkeersveiligheid, mogen zij best een keer extra beloond worden.”

Ook Allsecur benadrukt dat de Bob’s dit feestje verdienen. Brandmanager Allsecur, Ron Adams: “We zetten Bob’s van Nederland in het zonnetje, omdat we trots mogen zijn op deze autorijders die er altijd weer voor zorgen dat hun vrienden, collega’s of teamgenoten veilig thuis komen. Wij belonen hen met een geweldige feestavond en zorgen ervoor dat zij deze keer worden thuis gebracht. Dat verdienen ze.”

De actieperiode voor het Bob-feestje loopt van 27 november (12.00 uur) tot en met 6 december 2015 op de Facebookpagina van Radio 538.

[1] Bron: Rapport Campagne-effectonderzoek Ministerie van Algemene zaken, feb 2014

Boilerplate

Over VVN

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Een maatschappelijk betrokken vereniging, met een landelijk netwerk van vrijwilligers en met het Meldpunt Veilig Verkeer (meldpuntveiligverkeer.nl) is zij rechtstreeks verbonden met verkeersdeelnemers van jong tot oud en weet wat er speelt op straat. Vanuit deze kennis levert VVN een duurzame bijdrage aan veilig verkeer in Nederland. Enerzijds via bewustwording en gedragsverandering van verkeersdeelnemers. Anderzijds via beïnvloeding van de verkeersinfrastructuur en regelgeving. VVN biedt aansluiting voor organisaties om maatschappelijk engagement te tonen. VVN streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid: iedereen veilig over straat!


Over Allsecur
Allsecur is een dochtermaatschappij van Allianz Group en opgericht in een overvolle autoverzekeringsmarkt biedt Allsecur de klant een kwalitatief autoverzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Met het gemak om de verzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Als 100% autoverzekeraar is Allsecur op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de autoverzekerings- en autobezittersmarkt. Daarmee speelt autoverzekeringsspecialist goed in op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen en automobiliteit.


Over 538JingleBall

538JingleBall is het evenement voor iedereen die knallend en dansend de feestdagen wil beginnen! Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 538JingleBall in de Ziggo Dome. Afrojack is dit jaar headliner, naast Martin Solveig, Felix Jaehn, Ummet Ozcan, Wildestylz, Bingo Players en Firebeatz. Het thema van 538JingleBall is dit jaar ‘The Wild Side of X-mas’: Kerst to the max!


Over Rent A Bob

Rent A Bob biedt de oplossing voor mensen die gedronken hebben, maar nog wél nog met de auto ergens naartoe moeten. Met één telefoontje – of een druk op de knop via de bestelapp - heeft een automobilist de Bob binnen handbereik.Het verlenen van medewerking aan deze campagne was voor Rent A Bob vanzelfsprekend, omdat zij net als VVN een bijdrage levert aan de verkeerveiligheid aangezien haar chauffeurs jaarlijks meer dan 10000 cliënten op een verantwoorde manier vervoeren.