Rotterdam,
29
juni
2017
|
09:30
Europe/Amsterdam

Praatpaal kan gaan genieten van een welverdiend pensioen

Samenvatting

Na 57 jaar trouwe dienst verdwijnt de praatpaal vanaf 1 juli 2017. Omdat een hoop automobilisten met pech weer op weg zijn geholpen met hulp van de praatpaal, kan dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Allsecur wil de praatpaal dan ook heel erg bedanken voor haar dienstjaren.

Bekijk de video: 

 

“Omdat bijna iedere automobilist tegenwoordig een smartphone bij zich heeft, is de praatpaal overbodig geworden. Vanaf 1 juli gaat Rijkswaterstaat alle palen verwijderen. Jammer, maar een logisch gevolg. Inmiddels zijn er gelukkig vele andere oplossingen om automobilisten bij pech te helpen. De praatpaal heeft eigenlijk ook aan de voet gestaan van onze Allsecur Pechhulp on demand app. Daarom willen wij de praatpalen heel erg bedanken voor zijn dienstjaren en ze een fijn pensioen wensen!”, zegt Ron Adams, Brand Manager bij Allsecur.

Kijk voor meer informatie op:

Boilerplate

Over Allsecur Pechhulp on demand

Met Allsecur Pechhulp on demand zijn automobilisten altijd verzekerd van goede pechhulp. Zonder abonnement of lidmaatschap. De handige app is alles wat automobilisten nodig hebben om een pechhulpverlener op te roepen bij autopech. Geen app geïnstalleerd en wel pech? Dan biedt Allsecur Pechhulp on demand dezelfde dienst aan via een speciale website. Automobilisten betalen alleen wanneer ze daadwerkelijk autopech hebben. Al vanaf EUR 65,- helpt Allsecur Pechhulp on demand u weer op weg.

Allsecur Pechhulp on demand maakt gebruik van de pechhulpverlening van Allianz Global Assistance. Deze ervaren pechhulporganisatie heeft eigen alarmcentrales en duizenden pechhulpverleners in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: Allsecur Pechhulp on demand of bekijk de video