's-Hertogenbosch,
12
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Samenwerking raceduo Coronel en Allsecur

Samenvatting

De tweelingbroers Tim en Tom Coronel vormen het nieuwe gezicht van Allsecur autoverzekeringen. Met het raceduo slaat Allsecur een nieuwe weg in als autoverzekeringspecialist. Tim en Tom zijn vanaf maandag te zien in de nieuwe commercial en spelen een vaste rol in de Allsecur campagnes.

Nieuwe campagne autoverzekeringspecialist
Allsecur, onderdeel van Allianz Nederland, ontwikkelde zich in vijf jaar tijd tot de enige specialist in autoverzekeringen in Nederland. Met inlevingsvermogen in de autorijder, verzekerde en autobezitter, speelt Allsecur in op aspecten als autogebruik en autoplezier. In Tim en Tom Coronel vond Allsecur dezelfde eigenschappen. Zij hebben verstand van alles wat met auto’s te maken heeft. Als 100% autoverzekeraar sluiten deze eigenschappen goed aan op de kernwaarden van Allsecur.

Brand manager Ron Adams vult dit aan: “De keuze voor Tim en Tom Coronel was eigenlijk logisch. Zij hebben verstand van alles wat met autorijden te maken heeft. Zij begrijpen de automobilist en hebben passie voor autorijden. Daarnaast zijn ze sympathiek. Ze kunnen met een knipoog het onderwerp ‘autoverzekering’ op een luchtige, maar altijd relevante manier duidelijk maken.”

Premie Alert
Het raceduo vestigt in de nieuwe campagne de aandacht op de voordelen van verzekeren bij een specialist. Pas als het erop aan komt, bij pech of schade bijvoorbeeld, kom je erachter of je goed verzekerd bent. Maar ook zonder die gebeurtenissen weet je dat je bij Allsecur goed zit. Klanten ontvangen een Premie Alert waarin staat of de dekking nog voldoet. Een auto van tien jaar oud bijvoorbeeld all risk verzekeren is zinloos. Zo betaalt de klant nooit teveel premie.

Motivatie Coronels
Tim en Tom Coronel: “Waarom wij de samenwerking zijn aangegaan met Allsecur? Allsecur is een 100% autoverzekeraar, ze zijn snel, online actief, leveren topkwaliteit en service op een professionele manier. Zij gaan voor de beste prestaties tegen een scherpe prijs. En dat past helemaal in ons straatje als autocoureurs. Samen kunnen we optrekken als de specialisten op het gebied van auto’s en verzekeren.”

Vanaf maandag 16 september is de racende tweeling in de nieuwste commercial van Allsecur te zien.