's-Hertogenbosch,
22
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Test online uw verkeerskennis in 2 minuten

Samenvatting

In de afgelopen 15 jaar is 40% van de verkeersregels veranderd. Tijd voor een opfriscursus via Veilig Verkeer Nederland. Door deze acht vragen te beantwoorden weet u binnen twee minuten hoe ervoor staat. Allsecur werkt samen met VVN om de verkeerstest onder de aandacht te brengen. Doe de test.

Naast de snelle versie is er nog een uitgebreide verkeerstest met 24 vragen. Na de test kan de deelnemer, afhankelijk van het resultaat, beslissen om een vervolgcursus te doen via VVN.

Ron Adams, woordvoerder Allsecur: ‘Na het behalen van je rijbewijs kijk je niet meer om naar je verkeerskennis, terwijl 40% van de regels de afgelopen 15 jaar is veranderd. Met de Veilig Verkeer Nederland Opfriscursus krijg je direct inzicht in je actuele kennis en waar je nog aan moet werken. De test is online supersnel en gemakkelijk in te vullen en als je je kennis wilt bijspijkeren dan kan dat zowel online als offline bij VVN. Een innovatieve en onmisbare ontwikkeling waar Allsecur voorstander van is en graag aan meewerkt. Een goede ontwikkeling naar meer veiligheid op de weg.’

Lees meer over de VVN Opfriscursus.