's-Hertogenbosch,
30
juni
2016
|
11:49
Europe/Amsterdam

VerzekeraarsInBeeld: transparantie in de markt

Samenvatting

Het Verbond van Verzekeraars wil de transparantie in de verzekeringswereld stimuleren, hiervoor voerde zij een grootschalig onderzoek uit onder klanten van vijftig verzekeraars. Een hele goede ontwikkeling vindt Allsecur. De klanten scoorden hun verzekeraar op de onderwerpen ‘vertrouwen’, ‘tevredenheid’, ‘klantgerichtheid’, ‘deskundigheid’, ‘duidelijkheid’ en ‘contact’. De resultaten zijn te bekijken op www.verzekeraarsinbeeld.nl

 

VerzekeraarsInBeeld geeft antwoord op de vraag ‘Hoe goed is mijn verzekeraar eigenlijk?’. Op de site is te zien hoe elke verzekeraar scoort op de verschillende onderwerpen. De verzekeraars zijn ook heel gemakkelijk te vergelijken met elkaar. Zowel bij de opzet van het onderzoek als de lay-out van de website, zijn klanten actief bij betrokken.

Allsecur is specifiek getest op de schadeafhandeling en scoort een gemiddeld rapportcijfer van een 7,27. Wat voor cijfer krijgt Allsecur op de verschillende onderwerpen? Bekijk dat hier. Allsecur zet de klant voorop en wil ook echt het verschil maken in de markt. Daarom maken we van deze 7 graag een 8.

VerzekersInBeeld